fbpx
Naujienos

Naujausias „Disney“ filmas sukels neišdildomą norą įsigyti šunį

Patrikas

Prižiūrėdama superherojų bei „Žvaigždžių karų“ franšizes, kino studija „Disney“, atrodytų, nebeturi laiko visai šeimai skirtiems filmams. Todėl naujausias studijos kūrinys, romantinė komedija „Išdykėlis Patrikas“ (orig. „Patrick“), pasakojantis apie nenuoramą mopsą, yra puikus, kiek neįprastas, bet labai sveikintinas „Disney“ projektas skirtas ir dideliems, ir mažiems.

Filme, Sara Francis (akt. Beattie Edmondson), neseniai vaikino palikta ir iš teisės aukštosios mokyklos išmesta mergina tampa mokytoja. Kalbant apie britų vienišes didžiajame kino ekrane, Saros personažas nė iš tolo neprimena Bridžitos Džouns, tačiau ir ji akies kampeliu ieško savojo princo ant balto žirgo. Vis dėlto, princus tenka pamiršti kai visiškai netikėtai Sara iš savo močiutės paveldi išlepintą ir išdykusį mopsą, vardu Patrikas.

Kaip judviejų santykius įvardina pati aktorė B. Edmondson – „ši pora buvo sukurta pragare“.

Patrikas griaužia šlepetes, naikina baldus ir nevalgo įprasto šunų ėdalo. Ir bėda viena nevaikšto: merginai ne tik tenka kovoti su nesukalbamu mopsu, bet tuo pačiu vargti darbe su nepaklusnia klase, kuri nesuinteresuota išmokti ką nors naujo apie Džeinę Eir, o galiausiai dar ir aiškintis su jos sprendimų nepalaikančia šeima.

Mėgindama iš naujo sulipdyti savo gyvenimą, Sara sutinka du potencialius gerbėjus – veterinarijos gydytoją (akt. Ed Skrein) bei malonų vaikiną (akt. Tom Bennett), kuris pasirodo merginai patogiose akimirkose ir vietose.

Filme taip pat vaidina tikri britų kino veteranai – šunų mylėtoja Gemma Jones, mokyklos direktorė Meera Syal bei kaprizingas skundų teikėjas Bernard Cribbins.

Nors pagrindinė romantinės komedijos žvaigždė Beattie Edmondson šįkart nepretenduoja tapti tikra „Disney“ princese, jos veido išraiškos ir pagirtinai juokingas bėgimo stilius aktorei pranašauja šviesią ateitį. Ką jau kalbėti apie jos kolegą – mopsą vardu Patrikas, kurį kiekvienas kine apsilankęs žiūrovas norėtų parsinešti į savo namus.

Romantinė komedija „Išdykėlis Patrikas“ kinuose nuo rugsėjo 14 d.

Komentarai